درس کنترل دستگاهی درصنایع شیمیایی ، شامل کنترل محصول به وسیله اندازه گیری کمیت هایی نظیر دما ، فشار، جریان سیال وگرانروی می باشد. دراینجا علاوه برشرح دستگاهها ونحوه اندازه گیری صحیح کمیت ها ، به مواردی مانند عوامل موثردرانتخاب ابزاراندازه گیری ، دقت ، حساسیت ، صحت و پایداری نیزپرداخته شده است .
این کتاب در6 فصل تالیف شده است . فصل اول سیستم های کنترل دستگاهی واجزافرایند اندازه گیری وکنترل مورد بررسی قرار می گیرد. فصل دوم کتاب، اصول اندازه گیری وپارامترهای دستگاهی همچون صحت ، دقت ، عدم قطعیت ودرجه بندی تشریح شده است . درفصل های سوم ، چهارم و پنجم به ترتیب روشها ودستگاهها ی اندازه گیری دما ، فشار وشدت جریان سیال آورده شده است .فصل آخراین کتاب نیزبه بررسی گرانروی ، وزن مخصوص ورطوبت به عنوان خواص فیزیکی سیالات پرداخته شده است.
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
فنی و مهندسی |
مهندسي پزشكي
|